Vjehrra dhe nusja hynë në sherr, shkak emri i nipit

23:26 | 25 Korrik 2020

Zgjedhja e emrit të një fëmije të porsalindur nuk është kurrë e lehtë. Ndonjëherë njëri nga dy prindërit ka një emër për të propozuar që është pak më origjinal dhe nuk është në shijen e tjetrit.

Ky ishte rasti për këtë nënë, e cila pasi ka zgjedhur një emër të parë jo shumë të zakonshëm për djalin e saj, është e kastruar dhe ngacmuar nga vjehrra e saj. Zbuloni tregimin e kësaj historie që u transmetua nga kolegët tanë nga gazeta britanike.

Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e emrit të parë të fëmijës tuaj, mund ta gjeni veten të humbur në mënyrë të ligjshme. Numri i opsioneve është i pallogaritshëm, kështu që është më mirë të përgatiteni për të edhe përpara lindjes së fëmijës. Për këtë nënë , asnjëherë nuk kishte dyshime: Familja e saj ka respektuar prej kohësh një traditë në lidhje me trashëgimtarët meshkuj dhe në mendjen e saj, djali i saj nuk do t’i shpëtojë rregullit. Sidoqoftë, familja e bukur nuk mund ta sillte veten për ta bërë këtë edhe nëse do të nënkuptonte ngacmimin e nënës së re për të ndryshuar emrin e saj të parë.Një emër jo shumë i zakons

Pasi vjehrra mori vesh emrin ajo u zemerua, Gaylord në gjuhën e Shekspirit mund të përkthehet si “zot i homoseksualëve”.

Ne të gjithë e dime se emri ka shumë rëndësi dhe e shoqëron njeriun gjithë jetën.

Për nenën e foshnjes ky emër ishte terësisht i pranueshem. Babai i ardhshëm, nga ana e tij, besoi në një shaka të keqe në fillim, por shpejt e kuptoi të kundërtën, ai pastaj menjëherë u bashkua me familjen e tij, duke refuzuar një emër të tillë për djalin e tij./ekspers.mk/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara

Të ngjashme