Trump dëshiron t’iu “ndreq punën” Kristen Stewart dhe Robert Pattinson

09:07 | 8 Maj 2018

Trump dëshiron t’iu “ndreq punën” Kristen Stewart dhe Robert Pattinson

Arma më e fort e Presidentit Trump, Twitter, po funksionon për të mirën e shoW bizit ndërkombëtar, transmeton arbresh.info

Me anë të postimeve të tij në Twitter Trump është shprehur kundër bashkimit të aktorëve ” Kristen Stewart dhe Robert Pattinson

Trump ka shkruar “Robert Pattinson nuk duhet të kthehet prapë më Kristen Stewart. Ajo e tradhtoi si qen dhe do ta bëj prapë, veç prisni. Ai mund të gjej më mirë.”

Ditë pasi ata ishin bashkuar ai ka shkruar prapë në Twitter duke thënë “Robert Pattinson duket ta lejë Kristen Stewart. Në disa vite do të më falënderojë. Bëhu i mençur Robert”

Kur postimet e tij filluan të merrnin më shumë klikime ai shkruan prapë “Të gjithë më thonë që të flas më shumë për këtë marrëdhënie prandaj ja ku është. Robert lëre, ajo të tradhtoi dhe do ta bëj prapë”

Pas ndarjes përfundimtare të tyre ai e kishte ftuar R.P. në një shfaqje bashkë me të

“Ftesë e hapur për R.P. në Miss Amerika”

Në përgjithësi Trump ka bërë 12 postime në lidhje më këta dy aktorë. Shihet qartë që Trump është Team Edward./Arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale