Studentit i ikën autobusi, aksidenton makinën, më pas dërgohet në provim nga policia

18:22 | 19 Qershor 2019

Një student francez, i cili aksidentoi makinën e babait të tij, ndërsa nxitonte të arrinte në kohë në provim, u dërgua në institucionin arsimor nga policia.

Loiku, 18 vjeç, donte medoemos të arrinte provimin e diplomës të hënën, pasi i iku autobusi dhe donte të shkonte me makinë.

Ai thuhet se humbi kontrollin e automjetit në një kthesë, duke goditur një parmak rrugor në anën e kundërt të rrugës.

Pas kontrollimit të gjendjes së tij shëndetësore, policia në qytetin e vogël të Albi e dorëzoi atë në shkollë pak minuta para provimit.

Policia thanë se të gjithë i dëshironin nxënësit të shkollës së mesme “të gjithë suksesin që meriton”.

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara