Shpikje e çuditshme: Mësuesja gjen një mënyrë interesante për t’i përqafuar nxënësit gjatë karantinës

13:46 | 7 Maj 2020

Një mësuese fillore në Indiana po ndjente shumë mungesën e nxënësve të saj, kështu që shpiku një mënyrë për t’i përqafuar ata në mënyrë të sigurt.

Me pak krijimtari ajo ka përdorur 12 qese të cilat i ka vendosur në derën e shtëpisë dhe ka hapur dy vrima që të nxënësit të fusin krahët për ta përqafuar ata.

“Shumica e studentëve kanë ardhur tek dera e shtëpisë sime, i përqafoj ata dhe flasim për gjërat që kemi bërë gjatë kësaj kohë”, shprehet mësuesja për CNN.

Pas secilës përqafim, Pavelka dezinfekton qeset plastike.

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara