Përdoruesit e mediave sociale kërkojnë të arrestohen kur shohin këto police bukuroshe

15:45 | 13 Dhjetor 2018

Arrestimi nuk është diçka që dikush dëshiron të përballet.

Por sipas këtyre australianëve nuk do të kishin mëdyshje që të vraponin kundër ligjit që të arrestoheshin, transmeton lajmi.net.

Tre oficere të reja të policisë në patrullë po i kushtojnë shumë vëmendje mediave sociale – jo për veprat e tyre heroike, por sa tërheqëse janë.

Këto të trija ishin të gjitha të buzëqeshura në një foto dhe kjo ka bërë që foto e tyre të komentohet jashtëzakonisht shumë dhe të shpërndahet pa masë.

Mijëra njerëz ishin të shpejtë për të ‘pëlqyer’ fotografinë, ndërsa shumë komentuan pamjen e tyre.

‘Wow ku mund të shkoj që të arrestohem sot?’ njëri tha.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara