“Peaky Blinders” seriali më i mirë i dhjetëvjeçarit

13:31 | 31 Dhjetor 2019

Pothuajse 30 mijë persona kanë marrë pjesë në sondazhin e organizuar nga faqja e madhe britanike. Lad Bible, për të votuar serialet më të pëlqyera të dhjetëvjeçarit të fundit, dhe në vend të parë është Peaky Blinders.

Nga 30 mijë votues, 29% prej tyre zgjodhën Peaky Blinders në vend të parë. Me shumë pak vota diferencë, “Breaking Bad” u rendit në vend të dytë, ndërsa në vendin e tretë u rendit Game of Thrones (Froni i Shpatave), me 27.4% të votave.

Seriale të tjerë që morën shumë vota ishin “The Stranger Things”, “Chernobyl”, “Black Mirror”, “True Detective”, “Top Boy”, “The Handmaid’s Tale”, etj.

Lajmet më të lexuara