Njerëzit gjejnë sozitë e tyre në vendet më të çuditshme

08:19 | 22 Shkurt 2020

Kushdo nga ne do të ishte i interesuar për të gjetur sozinë e tij. Për ta arritur një gjë të tillë një rol vendimtar luan dhe rastësia.

Fotot e mëposhtme e dëshmojnë një gjë të tillë. Në të shikohen momente të shkëputura të njerëzve të thjeshtë nga “takimi” i tyre rastësor me personazhe dhe figura të njohura publike, thuajse tërësish të ngjashëm.

Duke filluar nga portreti i Krishtit dhe duke përfunduar tek princesha e filmit të animuar Frozen, Elsa, fotot e publikuara janë thjesht epike. Për më shumë ndiqni fotot e mëposhtme.

 

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara