Një treshe e pazakontë: ai, ajo, ai

12:30 | 10 Shtatorë 2018

28-vjeçari Cait Earnest, e takoi përmes internetit Chrisa Brand, por menjëherë pas kësaj zbuloi se Chrisa kishte burrë Matthew Brandt.

Megjithatë, kjo nuk është dekurajuar, kështu që për dy vjet kjo grua jeton në apartament me dy burrat e saj, dhe ata gjithashtu po mendojnë për fëmijët.

Ata thonë se ata vetëm argumentojnë se ku do të flenë në shtrat, pasi ata kanë vetëm një dhomë gjumi, transmeton lajmi.net.

Mattthew dhe Cait mësuan të flinin në një shtrat me gruan e tyre, Cait nuk dëshiron që ai të jetë në mes, ka një problem …

Megjithëse Mateu ishte fillimisht xheloz për një të sapoardhur, ndërkohë, ata u pajtuan që gruaja të flinte në mes.

“Kur takojmë dikë në bar, zakonisht them se jam me dy djemtë e mi. Njerëzit shpesh mendojnë se bëj shaka.”

Ata janë të bindur se marrëdhënia e tyre do të jetë ideale për rritjen e fëmijëve, sepse ata do të kenë tre prindër.

Lajmet më të lexuara