Artisti krijon portrete njerëzish me vetëm një hekur e një copë tyli me ngjyra (FOTO)

08:40 | 3 Qershor 2020

Benjamin Shine është një artist i cili ka kaluar më shumë se 10 vjet duke përsosur artin e tij unik të hekurosjes së copës së tylit. Ai vendosi të punojë me këtë pëlhurë sepse është më i përshtatshëm për krijimin e hijeve.

Portretet e tij mund të shndërrohen në skulptura të mahnitshme si brenda dhe jashtë, madje punën e tij e bëri pjesë të botës së modës. Më poshtë janë 15 vepra të tij për të treguar se arti mund të krijohet në mënyrat më unike dhe të duket mahnitëse gjatë rrugës.

Artisti krijon portrete njerëzish me vetëm një hekur e një copë tyli me ngjyra

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara