Tiaren nga Prishtina e merr malli për shkollë, ka një video për shokët dhe mësuesen

19:28 | 29 Mars 2020

Ne këto ditë kur qytetarët e Kosovës, sikur në të gjitha vendet e botës qëndrojnë në shtëpi duke u mbrojtur nga Covid 19, ata të cilët kanë mall për shkollë janë padyshim fëmijët.

Njëra prej tyre është Tiara Shala, e cila mallin për mësuesen dhe shokët e klasës e ka shpreh përmes poezisë së parë të shkruar, transmeton arbresh.info.

Shikojeni videon të shkruar dhe interpretuar nga Tiara.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara