Protestat për lirimin e Haradinaj përmes fotografive

12:53 | 11 Janar 2017

Sot në qytetet më të mëdha të Kosovës janë zhvilluar protesta për lirimin e liderit të AAK-së Ramush Haradinaj .

Një numër i madh i protestuesish kanë qenë prezent.

Protestat janë  mbajtur në Pejë, Ferizaj, Gjilan, Mitrovicë, Gjakovë dhe Prizreni.

Iu sjellim  fotografitë e shkrepura nga fotografi i Arbresh.info që ka qenë në terren dhe ka përcjell ngjarjen nga afër. /Arbresh.info15967545_1375501412462471_119427622_o 16009738_1375501442462468_1102570112_o 15967766_1375501425795803_1995304058_o 15967348_1375501415795804_846671388_o 15966641_1375501435795802_1878730551_o 15991853_1375501439129135_1948242019_o

 

15992254_1375501422462470_199278610_o 15967506_1375501419129137_2061653684_o 15967481_1375501432462469_1209120920_o 16009928_1375501429129136_355517838_o 15966363_1375501445795801_2107029654_o 16010095_1375501452462467_421458622_o

15991582_1375501455795800_201595322_o 15966738_1375501489129130_27543963_o 15991608_1375501492462463_451324547_o 15992024_1375501495795796_1876617146_o 15967406_1375501505795795_450186510_o 15966532_1375501509129128_159795892_o

 

15991532_1375501465795799_1906801049_o 15967651_1375501472462465_1346474209_o 15992095_1375501485795797_407144140_o

Shpërndaje në rrjete sociale