Prezantohet projekti i ri i aeroportit të Vlorës

18:07 | 16 Shtator 2019

“Kemi në dorë projektin e aeroportit, i cili është i gatshëm për tu marrë në dorë nga ndërtuesi dhe për të filluar ndërtimin.”

Kështu u shpreh kryeministri Edi Rama gjatë prezantimit të projektit të ri për aeroportin e Vlorës.

“Po studiojmë paralelisht dy opsione, ose qysh në fazën e ndërtimit me një kompani serioze ndërkombëtare ose do ta ndërtojmë vetë, me buxhetin e infrastrukturës dhe pastaj do të përzgjedhim operatorin ndërkombëtar. Sepse s’kemi më kohë për të humbur dhe në pranverë duam të hapim kantierin”, shprehet Rama.

 

Në fotogaleri do të gjeni disa pamje të projektit të ri të aeroportit të Vlorës:

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara