Fotot që tregojnë se Japonia është më ndryshe se vendet tjera

21:43 | 30 Maj 2018

Fotot që tregojnë se Japonia është më ndryshe se vendet tjera

Japonia është një nga vendet më të zhvilluara, shkruan arbresh.info.

Në foto do të shihni detajet dhe kujdesin që qeveria u kushton qytetarëve të saj.

1 Produketet ashtu siç shihen në foto

1 Renditja e pasagjerëve në metro

3 Japin origami falas

4 Dhurata për miqtë

5  Pastërtia është primare

7 Argëtim gjatë gjithë kohës

8 Rrëmojsa me mint

9 Trenat me shpejtësi shumë të madhe

 

10Siguria në maksimum

11 Kërkim falje sepse ia ka rrëzuar bicikleten plus shpërblim

12 Rregullsia në parking

13 Japoneztë dhe të tjerët

14 Vezë të freskëta

15 Mundësi më e lehtë për ta thirrur taksin

16 Njëra anë lart, e tjetra poshtë

17 Tregues të motit

 

18 Shapka tualeti

19 Për ata që kanë harruar të marrin çadër

 

 

 

 

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara