20 fotografi të cilat tërheqin vëmendjen e të gjithëve

20:48 | 15 Shkurt 2017

Krijimi i një fotoje të mrekullueshme është një nga detyrat më të vështira dhe sfiduese të një fotografi, transmeton arbresh.info.

Në mënyrë që të kapë një shikim tërheqës dhe një foto sa më të bukur dhe natyrale, fotografi duhet të shikojë brenda botës së brendshme të një modeleje që të zbuloj sekretin brenda një personi dhe të transformojë të gjithë gjërat që ne kemi parë dhe mësuar në një foto të vetme.

Këto 20 fotografi do të ju tregojnë më shumë për njerëzit se vetëm fytyrat e tyre./brightside/arbresh.info

1066805-10986446_10152550768096150_1326125203141475642_o-900-693eb6ac97-1480516715-1

 

1066855-11080322_10152649425711150_7579510642680815712_o-900-f0d408c855-1480516715 1066905-10934051_10152516769821150_8864307604536165400_n-900-505d0de23f-1480516715 1066955-10872748_10152463418086150_7782126431272683867_o-900-7de948c69e-1480516715 7927510-ganador-people-and-portrait-foto-siena-festival_territorio-informativo-1480515918-900-8d00f8a080-1480516715

1065955-3-900-95807088cb-1480516715-copy-2 1066005-2-900-c4afdf8e94-1480516715-copy-2 1066055-1957735_10151945292516150_660674844_o-900-baf7920781-1480516715-copy-2 1066105-11147015_10152700326031150_2970294962886025209_n-900-ac6a351cc4-1480516715-copy-2 1066155-34260-1417034399-1600-900-f25541b5a7-1480516715-copy-2 1066205-5-900-fe8739729d-1480516715-copy-2 1066305-1-900-c485c3a401-1480516715-copy-2 1066355-6-900-1a282b1cd4-1480516715-copy-2 1066405-11103178_10152739562201150_6082884103175204746_o-900-d2b5c2f08f-1480516715-copy-2 1066455-4-900-ee4d09163e-1480516715-copy-2 1066505-10675636_10152359121621150_6856487512318036964_n-900-859ced9543-1480516715-copy-2 1066555-11096562_10152634057561150_1304255706035108959_o-900-37ec59cb3c-1480516715-copy-2 1066605-10353509_10152622476326150_2070658692079076715_o-900-8c62aaec4c-1480516715-copy-2 1066655-10256960_10152788444781150_5369496221692855705_n-900-c4085b0210-1480516715-copy-2 1066705-10835220_10152389680971150_8823280337710939637_o-900-bd4118e89e-1480516715-copy-2 1066755-10560520_10152681150381150_3874952275926547541_o-900-13487ba5a2-1480516715-copy

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara