Ulja e pagave për punëtorët e Telekomit mund të shtyhet deri në prill

Javën që lamë pas të gjithë punëtorëve të Telekomit të Kosovës u erdhi një emaili përmes së cilit u njoftuan se pagat e tyre do zvogëlohen. Gjendja jo e mirë financiare e ndërmarrjes publike ishte arsyeja pse punëtorët e saj nga 1 janari pritej të kenë paga më të vogla për 10 dhe 20%. Por, … Continue reading Ulja e pagave për punëtorët e Telekomit mund të shtyhet deri në prill