QKUK çdo muaj shpenzon nga 10 mijë euro për pemë dhe perime

14:31 | 26 Mars 2020

Rreth 10 mijë euro në muaj do të shpenzohen vetëm për pemë dhe perime për QKUK.

Ndërsa shuma e plotë që Qendra Klinike Universitare e Kosovës ka paguar për tenderin me titull “Furnizim me pemë dhe perime”, është afër 100 mijë euro, shkruan arbresh.info

Në njoftimin për dhënie të kontratës të bërë publik në faqen zyrtare të Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik thuhet se 98.558 është saktësisht  shuma që ka shpenzuar QKUK.

Në mesin e pesë kompanive që kishin aplikuar fituese ka dalë ‘RINESA 1 ” SH.P.K.’ nga Prishtina e cila edhe ka ofruar çmimin më të ulët.

Çmimi më i lartë i ofruar ishte 157.265 euro.

Ky furnizim do të bëhet për 10 muaj.

“Kohëzgjatja e marrëveshjes kornizë: në muaj 10”, thuhet në njoftim.

Vendndodhja kryesore e punës është depo Qendrore-QKUK ndërsa në përshkrim të shkurtër të lëndës së kontratës thuhet  “furnizim me pemë dhe perime për nevoja të QKUK-së”./arbresh.info/

 

 

 

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara