Pompeo i shkruan Kurtit: Heqja e taksës dhe njohja e ndërsjellë me Serbinë konsiderohen prioritete

Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo i ka thënë kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti në një letër se shpreson që prioritete të liderit të ri të jenë heqja e tarifës 100 për qind në importet e Serbisë dhe Bosnje-Hercegovinës dhe njohja e ndërsjellë me Serbinë. “Heqja e tarifave në mallrat e Serbisë dhe Bosnje-Hercegovinës do … Continue reading Pompeo i shkruan Kurtit: Heqja e taksës dhe njohja e ndërsjellë me Serbinë konsiderohen prioritete