Erëza Vela zgjedhet kryesuese e Komitetit të Grave të OEAK

13:26 | 7 Korrik 2017

Komiteti i Grave Lidere i Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë (OEAK) zgjodhi Erëza Velan si kryesuese të Komitetit. Komiteti ka për qëllim t’u mundësojë grave lidere të anëtarëve një vend për adresimin e çështjeve specifike me të cilat përballen ato, ose shkëmbimin e ideve dhe përvojave, si dhe për të shërbyer si kampione të promovimit të grave në angazhimet afariste, të cilat do të ndihmonin në pëmirësimin e strukturës gjinore afariste në Kosovë.

Erëza Vela është ndërmarrëse e suksesshme e cila punëson 20 persona në kompaninë e saj të marketingut \”RedMill Agency\” pjesë e të cilit ka qenë edhe emisioni i njohur televiziv për ekonomi, “Ekonomia me Erëzën” të cilin ajo e zhvilloi për 3 vite në televizione kombëtare.

Vela njihet si avokuese e fuqizimit ekonomik të gruas, me ç’rast ka zhvilluar edhe platformën për fuqizimin ekonomik të grave.

Erëza ka të përfunduara studimet në biznes dhe ekonomi.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara