Berat Havolli, përfaqësues i Kosovës në BERZH | arbresh.info
The EBRD's 2011 Annual Meeting in Astana, Kazakhstan, 20-21 May 2011

Berat Havolli, përfaqësues i Kosovës në BERZH

Qeveria e Kosovës sot ka bërë shqyrtimin e propozim vendimit për emërimin e Këshilltarit të Konstituencës të Qeverisë së Republikës së Kosovës në Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim.

Ministri i Financave, Avdullah Hoti ka thënë se Kosova ka potencial të madh të fitoj më shumë nga BERZH-i sesa deri më tani.

“Propozoj që Berat Havolli të emërohet si përfaqësuesi i Kosovës në Konstituencën e BERZH”, ka thënë ai./Arbresh.info.

 

 
Leave a Reply