Të rinjtë po infektohen nëpër festa, epidemiologu tregon vatrat e nxehta në Tiranë

15:55 | 2 Shtator 2020

Neglizhencë e të rinjve dhe jo vetëm, po rrit ndjeshëm numrin e të infektuarve dhe rrjedhimisht të humbjeve të jetëve.

Në Tiranë ka mbi 2000 persona të infektuar me Covid-19 dhe epidemiologët që bëjnë tamponin thonë më shumë infektohen të rinjtë nëpër festa ditëlindjesh apo dhe ceremonitë mortore tani që kryhen me pjesëmarrje të madhe njerëzish, pa lënë pas supermarketet dhe ambientet e punës.

Në Tiranë Covid 19 është përhapur kudo por ka disa zona qe njihen si vatra të nxehta.

Masat nëpër subjekte ne numër te lartë punonjësish respektohen vetëm kur u shkojnë kontrolle. Gjen tek tuk individe te përgjegjshëm qe përdorin maskën por shumica neglizhon te mbrohet , ndërkohë që riskon të tjerët./tch

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara