Gjashtë pacientë me koronavirus janë në gjendje të rëndë në Spitalin e Pejës

10:33 | 22 Tetor 2020

Spitali i Përgjithshëm në Pejë njofton për trajtimin e 23 pacientëve me koronavirus.

Nga kjo shifër, 19 pacientë janë me oksigjenoterapi, ndërsa 6 pacientë janë në gjendje më të rëndë.

“3 lindje kanë qenë gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. Kanë lindur 3 foshnje, 2 të gjinisë mashkullore dhe 1 e gjinisë femërore. 270 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 3,455 analiza, ndërsa janë kryer 14 operacione. 92 shërbime Radiologjike janë kryer gjatë ditës së djeshme dhe atë 43 Rëntgena, 33 EHO dhe 16 CT-ja”, thuhet tutje në njoftimin e tyre./arbresh.info/

Lajmet më të lexuara