Covid-19: Kroacia vendos regjim të veçantë për Serbinë

23:03 | 24 Qershor 2020

Në 24 orët e fundit, 22 raste të reja janë regjistruar në Kroaci, derisa janë regjistruar gjithsej 2.388 persona pozitiv me Covid-19.

Në anën tjetër, 2.145 njerëz janë rikuperuar, 107 njerëz vdiqën dhe 136 persona të tjerë janë në trajtim, transmeton lajmi.net.

Po ashtu, vendi ka krijuar një regjim i veçantë hyrjeje për personat nga BeH, Serbia dhe Maqedonia Veriore.

Këta persona do të jenë të detyruar të qëndrojnë në karantinim për 14 ditë. Detyrimi nuk vlen për ata që
kalojnë tranzit nëpër këto vende.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara