Zonja e Parë injoron Trumpin, nuk ia kap dorën pas arritjes në Britani

15:45 | 3 Qershor 2019

 Donald Trump ka tentuar t’ia kapë dorën gruas së tij Melania, pas arritjes në Britani, por ajo ia lëshoi atë sa më shpejt që mundi dhe i gjithë ky veprim u kap në video.

Donald Trump dhe gruaja e tij, Melania Trump, shkuan në Britaninë e Madhe për një udhëtim tre ditor më 3 qershor, njofton Klan Kosova.

Pas zbritjes nga aeroplani, Donald u përpoq që të kapte dorën e saj, por ajo u duk komplet e painteresuar për t’ia mbajtur atë.

Pas disa sekonda të mbajtjes së dorës, Melania rregulloi flokët dhe ia lëshoi dorën.

Kjo nuk është hera e parë që Melania injoron burrin e saj në paraqitjet e tyre publike.

Donald Trump ka tentuar t’ia kapë dorën gruas së tij Melania, pas arritjes në Britani, por ajo ia lëshoi atë sa më shpejt që mundi dhe i gjithë ky veprim u kap në video.

Donald Trump dhe gruaja e tij, Melania Trump, shkuan në Britaninë e Madhe për një udhëtim tre ditor më 3 qershor, njofton Klan Kosova.

Pas zbritjes nga aeroplani, Donald u përpoq që të kapte dorën e saj, por ajo u duk komplet e painteresuar për t’ia mbajtur atë.

Pas disa sekonda të mbajtjes së dorës, Melania rregulloi flokët dhe ia lëshoi dorën.

Kjo nuk është hera e parë që Melania injoron burrin e saj në paraqitjet e tyre publike.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara