Sekretet e fshehta dhe të çuditshme në Indi

17:14 | 20 Maj 2019

India nuk është vetëm një vend me 330 milion perëndi, këtu mund të festoni në një garë me dema, ose të ecësh si Tarzani, nëpër ura. Ky vend ka tepër për të iu ofruar dhe këto janë disa fakte të cilat mbështesin, se India ka sekrete të fshehta, të cilat ju nuk i keni ditur kurrë./tch/

Unazat e martesës vendosen në këmbë
Seksi i tretë në Indi quhet Hijras. I referohet personave të cilët e quajnë veten transgjinor ose transeksuale
Peligrinazh me 130 milion njerëz
Është mbledhja më e madhe e kaq shumë njerëzve, në të gjithë botën
Libri i parë i operacioneve plastike
Sërf me demat
Zyra pune të çuditshme

Specie në zhdukje

Disa nga speciet më të rralla në botë ndodhen në Indi
Përdorimi më i madh i floririt në të gjithë botën, brenda një viti
Ura të ndërtuara nga rrënjë pemësh
Tempulli më i pasur në të gjithë botën
16 zbukurime të grave të martuara
India ka plot 130 milion perëndi që njerëzit besojnë
Agjërim për 80 vjet. Një murg në Indi thotë se ka jetuar pa ujë dhe pa bukë që nga viti 1940
Statuja më e gjatë në të gjithë botën
Ngjyra e vajtimit nuk është e zeza
Kodra magnetike në Ladakh, Indi

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara