Nuset e ISIS: Premtime të rreme, gratë përdoren veç si objekt seksi! | arbresh.info
170712050750-05-raqqa-isis-wives-super-169

Nuset e ISIS: Premtime të rreme, gratë përdoren veç si objekt seksi!

 

Nuset e xhihadistëve të ISIS janë larguar nga Kalifati shkaku i premtimeve të rreme, transmeton arbresh.info.

Këto gra janë ish-nuset e luftëtarëve xhihadistë që tregojnë për tmerret që kanë pësuar dhe se si janë përdorur vetëm si objekte seksi.

Ato tregojnë që kanë shkuar në Kalifat me premtimin se do të luftojnë luftën e Allahut dhe kanë përfunduar të nënshtruara.

Saida është një nga gratë e tilla dhe ka thënë që brenda kampit të ISIS është krejt ndryshe nga sa u lejon feja islame. Ajo ka shtuar që veprimet e tyre janë të neveritshme.

Bëhet e ditur gjithashtu që këto gra, nuk janë akuzuar ende me ndonjë akuzë./Arbresh.info/
Leave a Reply