Melania Trump shkel rregullat e koronavirusit, përqafon fitueset e çmimeve ndërkombëtare të grave

22:18 | 5 Mars 2020

Zonja e parë e SHBA, Melania Trump duket se nuk është trembur shumë nga paniku i kosonavirusit teksa ka shtrënguar duart me të 12 fitueset e çmimeve Ndërkombëtare të Kurajos së Grave, që u mbajt në departamentin amerikan të shtetit. Ajo refuzoi sugjerimin e organizatorëve që kishin kërkuar përshendetje me dorë në distancë apo me rra hje të krahëve, si alternativa më higjenike. Melania dhe kreu i DASH, Mike Pompeo u dhanë çmimet fituese dhe të dy përshëndetën me kontakt fizik të ftuarit.

Zonaj e parë shihej që shtrëngonte dorën dhe përqafonte fitueset, të cilat vinin nga vende të ndryshme të botës, edhe pse në SHBA janë 158 raste të konfirmuara të epi demisë dhe 1 vde kje prej saj. Asnjë nga 13 marrëset e çmimit nuk vinte nga vende të prekura rë ndë ose të rrezi kuara.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara