Egjipti ua ndalon imamëve të flasin për politikën sa janë në Haxh

21:14 | 5 Gusht 2018

Larg politikës dhe larg çdo debati fetar me delegacione nga vende të tjera gjatë pelegrinazhit të haxhit.

 

Ky është mesazhi që ministri për çeshtje fetare të Egjiptit, Mohamed Gomaa, u dërgoi sot imamëve të shtetit të tij të cilët janë të ngarkuar me misionin zyrtar për t`iu shërbyer pelegrinëve egjiptian në kryrjen e Haxhit.

Çdo vit, miliona muslimanë marrin pjesë në këtë pelegrinazh të shenjtë, në mesin e tyre edhe shqiptar.

 

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara