Diskutohet sot për tenderët mjekësorë që Ministrinë e Shëndetësisë

08:38 | 7 Dhjetorë 2017

Në kuadër të Javës Antikorrupsion sot do të diskutohet një temë tjetër.

Kjo ka të bëjë me tenderët mjekësorë që Ministrinë e Shëndetësisë.

Ky diskutim nis nga ora 10:00 në hotelin “Sirius”.

Për të shënuar 9 dhjetorin, Ditën Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit, një numër i organizatave vendore dhe ndërkombëtare nga 5 deri me 9 dhjetor do të organizojnë aktivitete të tilla.

Shpërndaje në rrjete sociale