Anglia shtrëngon masat, ndalohet tubimi me mbi 6 persona

12:10 | 9 Shtator 2020

Sekretari i Shëndetësisë Matt Hancock ka folur në lidhje me kufizimet e tubimeve në Angli. Duke filluar nga dita e hënë mbledhjet shoqërore me më shumë se gjashtë persona do të jenë të paligjshme.

Gjithashtu ai bën të ditur se do të ketë dhe një kontroll mbi bizneset për të kuptuar se a i respektojnë masat anti-covid apo jo.

Ky shtrengim i masava vjen pas një rritje të ndjeshme të numrit të të infektuarëve me koronavirus.

“Numri i rasteve ishte i ulët gjatë gjithë verës, gjë për të cilën unë vërtet isha i kënaqur. Këtë rritje kemi parë vetëm ditët e fundit dhe kjo gjë sjell dhe shtrengimin e masave anti-covid”- thotë Hancock

Lajmet më të lexuara