​Kaos në Sarajevë: Përleshje me policinë, ka të lënduar

19:17 | 5 Shtator 2018

Në përleshjen ndërmjet policisë dhe luftëtarëve të demobilizuar në Sarajevë janë lënduar katër pjesëtarë të forcave speciale, ndërsa dy persona janë lënduar, njoftoi policia nga kantoni i Sarajevës.

Sipas informacioneve jo zyrtare, janë lënduar dhjetë pjesëmarrës në protesta.

Protesta u mbajt para Parlamentit të Federatës së Bosnjë dhe Hercegovinës, pasi sot ka skaduar afati drejtuar qeverisë boshnjake për mbajtjen e një seance urgjente të të dyja dhomave të parlamentit mbi ligjin për luftëtarët e demobilizuar dhe anëtarëve të familjeve të tyre.

Ligji është miratuar në të dyja dhomat e Parlamentit federal, por me tekste të ndryshme. /kp/Telegrafi/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara