Universiteti i Gjilanit fillon me studimet Master

07:31 | 20 Nëntor 2017

Universiteti “Kadri Zeka”në Gjilan për herë të parë do të organizoj hapjen solemne për studimet Master.

UKZ ka dy programe studimi të nivelit master, programin E-Qeverisja, program ky i përbashkët mes Fakultetit të Shkencave Kompjuterike, Fakultetit  Juridik dhe  Fakultetit Ekonomik të Universitetit “Kadri Zeka”  dhe  programin Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike, program i përbashkët me Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan, Universitetin “Ukshin Hoti” në Mitrovicë dhe Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara