Kërkohet objekt i ri për FSHMN

21:53 | 6 Dhjetor 2017

Studentë e profesorë të Fakultetit të Shkencave Natyrore të Universitetit të Prishtinës protestuan sot para Ministrisë së Arsimit dhe Komunës së Prishtinës.

Ata po kërkojnë objekt të ri, pasi aktualisht mësimin e zhvillojnë në kushte aspak të mira.

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara