Astrit Islami ka nevojë urgjente për ndihmën tonë

08:31 | 10 Shtator 2019

Astriti është diagnostikuar me sëmundjen Leukemi Akute dhe është duke u trajtuar në Turqi. Shërimi i tij kushton 110 mijë euro, shumë të cilën familja nuk e ka.

Ju mund të kontriboni përmes llogarisë bankare në Raiffaisen Bank, por edhe të dërgoni sms në numrin e Valës, 55101.

Çdo cent nga ju ka vlerë të madhe për Astritin

Ju mund të kontribuoni edhe përmes formës online GoFoundMe.

Për më shumë detaje mund të kontaktoni në numrin e babait të Astritit: 049848609 dhe vëllaun e Astritit: 049225942.

Ta ndihmojmë Astritin të kthehet në punën e tij si inxhinier I shkencave kompjuterike.

Image

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara