Zgjerohen hetimet për rastin e Ivanoviqit, prokuroria merr për bazë raportin e shërbimit intelegjent

Prokuroria ka zgjeruar hetimet për rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit, duke marrë për bazë raportin e një shërbimi të intelegjencës ndërkombëtare, të publikuar të dielën nga arbresh.info. Prokurori, Sylë Hoxha, thotë për arbresh.info se raporti dhe fotografitë do të jenë pjesë e shkresave të lëndës. “Sigurisht se edhe ky raport do të jetë pjesë … Continue reading Zgjerohen hetimet për rastin e Ivanoviqit, prokuroria merr për bazë raportin e shërbimit intelegjent