Testi i Maturës sërish në rrjete sociale

12:37 | 28 Gusht 2018

Sërish kanë nisur të qarkullojnë në rrjete sociale, teste të Maturës Shtetërore.

Edhe pse ishte paralajmëruar se nuk do të lejohen shkelje sikur në afatin e parë, as afati i dytë s’ka mundur t’iu ikë publikimeve nëpër grupe të caktuara në rrjete sociale.

Sot këtij testi iu kanë nënshtruar rreth 8 mijë kandidatë. Afati i dytë mbahet në dy pjesë, sot (pjesa e parë) dhe më 1 shtator (pjesa e dytë).

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara