Komision i veçantë për Forcimin e Procesit Zgjedhor

11:36 | 15 Prill 2019

Kuvendi i Kosovës ka miratuar formimin e Komisionit Parlamentar për Forcimin e Procesit Zgjedhor.

Me 70 vota ‘për’ dhe një ‘kundër’ është formuar komisioni që synon të përmirësojë dhe forcojë procesin zgjedhor në Kosovë, shkruan arbresh.info.

Shpërndaje në rrjete sociale