Kjo shkollë e Istogut kundërshton vendimin e SBASHK-ut

11:18 | 9 Mars 2019

Vendimin për moszëvendësimin e orëve të humbura e ka kundërshtuar edhe shkolla “Fan Noli” në komunën e Istogut, në fshatin Dobrushë.

Koordinatori i shkollës për gjuhë boshnjake Mirzet Dzogoviq, ka thënë për Gazetën Insajderi se mësimi është duke u vijuar normalisht me praninë e nxënësve dhe e mësimdhënësve.

“Të gjithë nxënësit janë ardhë, e vetmja shkollë në Istog jemi që po e mbajmë mësim”.

SBASHK gjatë ditës së djeshme ka njoftuar se nesër nuk do të mbahet mësim zëvendësues për orët e humbura nga greva.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara