Gradimi i eprorëve të FSK-së përmes fotove

11:33 | 6 Mars 2018

Në bazë të kompetencave të tij kushtetuese presidenti i  Kosovës Hashim Thaçi ka graduar disa eprorë të FSK-së, raporton arbresh.info

Dy janë graduar në “Gjeneral Major” dhe pesë të tjerë në gradën “Gjeneral brigade”.

Ndërkohë të graduarit janë si më poshtë:

Bashkim Jashari gjeneral major

Irfete Spahiu  gjeneral brigade

Naim Haziri  gjeneral brigade

Xhevahir Geci  gjeneral  brigade

Fadil Hadërgjonaj  gjeneral brigade

Skënder Zhitia  gjeneral brigade

Fotografi i portalit Arbresh.info ju sjell ngjarjen përmes fotografive

Shpërndaje në rrjete sociale