Çka do të ndodhë sot në Kosovë?

07:16 | 25 Maj 2019

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës (OEK), Berat Rukiqi pret në takim delegacionin e Kryetarëve të Odave të Ballkanit Perendimor, anëtarë të Bordit Menaxhues të CIF-it. (OEK, 09:15)

Një delegacion i kryetarëve të Odave Ekonomike të Ballkanit Perëndimor do ta vizitojë Parkun e Inovacionit dhe Trajnimeve në Prizren. (Parku i Inovacionit në Prizren, ora 11:00)

Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim – TIKA organizon seminare të edukimit special në Kosovë. (Amfiteatri i Bibliotekës Qendrore Universitare (Amfiteatri i Bibliotekës Qendrore Universitare, ora 12:00)

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara