Limaj: Urgjentisht duhet rishkruar organizimi i agjencive dhe bordeve

14:16 | 10 Shtator 2019

Fatmir Limaj, kryetari i Nismës Socialdemokrate, ka thënë se Kosova përballet me një numër të madh të agjencive dhe bordeve të cilat i konsideron se  janë ngarkesë për buxhetin.

“Si kandidat për kryeministër dhe si Nismë Socialdemokrate vlerësojmë se urgjentisht duhet rishikuar organizimin dhe funksionimin e tyre.Ne vlerësojmë se duhet bërë një fuzionim të këtyre agjencive të cilat janë barrë për buxhetin e vendit”.

“Vizioni im si kryeministër i Kosovës është riorganizimi dhe bashkimi i këtyre agjencive të cilat më shumë i kanë sjellë dëme sesa dobi vendit. Po ashtu Kosova ka një numër të panevojshëm të bordeve në ndërmarrjet publike”, ka shkruar Limaj në Facebook.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara